Силва методМного учени и психолози уверяват, че човешкото съзнание и мислене са способни на много, най-важното, постоянно да работят върху себе си и да развиват своите способности. Уникален е методът на Хосе Силва, който помага да се разкрият  интелектуални и психологически способности в човека.
Методът Силва се основава на определено отношение на мислене, насочено към контролиране работата на интуицията. Силва предага упражнения, които развиват "шесто чувство", което дава на човека допълнителни възможности за подобряване и достигане на нови висоти в живота. Методът на Хосе Силва има за цел човек да постигне хармония със себе си, благодарение на съвместната работа на въображението, интуицията и емоцията.
Хосе разработва система за контрол на ума, включваща мисловна визуализация, концентрация с утвърждения и релаксация. Този метод се оказва изключително ефективен – чрез него хората са научават да лекуват себе си и другите (дори от разстояние), да преодоляват напрежението, лошите навици, неувереността, да решават проблемите си от всякакъв характер и да постигат целите си чрез контрол на ума.
Психотерапевт: д-р Ана Димитрова
тел. 0884 095988