Сударшан крия

Сударшан крия включва специфични природни ритми на дишане, които хармонизират тялото, ума и емоциите. Тази уникална дихателна техника премахва стреса, умората и негативните емоции като гняв, разочарование и депресия,  оставяйки те спокоен и при това енергизиран, фокусиран и същевременно отпуснат.
Дишането е връзката между тялото и ума. Например, когато си ядосан, дишането е кратко и бързо, а когато си тъжен, дишането дълго и тежко. Така че, можем да се научим умело да използваме дишането, за да променим начина, по който се чувстваме и по този начин да освободим негативните емоции, наричани стрес - гняв, безпокойство, депресия и тревога, оставяйки ума напълно щастлив, спокоен и изпълнен с енергия.
Тук е мястото на Сударшан крия. Както има природни ритми - смяната на деня и нощта, и сезоните, така има ритъм в тялото, ума и емоциите. Когато този ритъм е нарушен, да речем поради прекалена работа, лоши хранителни навици или пренатоварен начин на живот, ние изпитваме стрес, дискомфорт, или се разболяваме.
Водещ на практиката - Гюлназ Ешрефова
Тел. 0879 991 478