• СТУДИО ЗА ПСИХОТЕРАПИЯ И ДУХОВНО РАЗВИТИЕ

    СТУДИО ЗА ПСИХОТЕРАПИЯ И ДУХОВНО РАЗВИТИЕ

  • СТУДИО ЗА ПСИХОТЕРАПИЯ И ДУХОВНО РАЗВИТИЕ

    СТУДИО ЗА ПСИХОТЕРАПИЯ И ДУХОВНО РАЗВИТИЕ

Студио „Единение” е терапевтично пространство за себепознание и хармонизиране на личността. Ние се стремим да възвърнем усещането за цялостност и единство чрез лечение на минали психологически блокажи и дисфункционални модели, енергизиране на тялото чрез физически движения и балансиране на ума чрез медитация. Подходът ни е холистичен и комплексен -работим върху взаимовръзката тяло-психика-дух, тъй като тези три области са в постоянна взаимозависимост.

Стремеж на нашето студио е да създадем онова пространство, атмосфера и условия на любяща доброжелателност, в които човек да усети отново единството със себе си и с всичко, което го заобикаля. Онова лечебно пространство, в което човек да получи терапия на различни нива, за да изцели тялото и душата.  Вярваме, че за да се постигне това е нужно Единение на различните подходи и методи, на различните пътища и теории, на сърцето и разума, на личното и колективното.Хуманистична психология
Хуманистичната психология предлага холистичен поглед върху човешкото същестуване. В същността си, тя вярва, че човек притежава способността да развива потенциала си, да създава своя собствен живот и да се самоактуализира. Тя акцентира върху положителните качества в човека и вярва в неговия вроден стремеж към развитие.
НЛП терапия
НЛП Терапията може да се използва за бързо и лесно отстраняване на широк кръг проблеми, както и да помогне на всеки човек, стремящ се към повече щастие и благополучие. НЛП е комплекс от техники и терапии, които позволяват бързо постигане на желана промяна.
Сай кей
САЙ-КЕЙ (PSYCH-K) е метод за балансиране на двете хемисфери на мозъка.САЙ-КЕЙ е метода, който използва мускулен тест, с помощта на който се променят подсъзнателните вярвания и убеждения които ни саботират.При прилагане на метода стреса се трансформира в истински покой.

ПСИХОТЕРАПИЯ И ДУХОВНО РАЗВИТИЕ

Хатха йога
Хатха йога

Йога е система от физически, умствени и духовни практики, чиято цел е да се трансформира ума и тялото.

ДЗАДЗЕН
ДЗАДЗЕН

Дзен е практика, включваща система от различни методи за стимулиране на съзнанието към внезапното прозрение.